Слънчев бряг - Северен плаж

Най-големият морски курорт по българското Черноморие!

Share
Share On Twitter
Share On Pinterest

Северният плаж на Слънчев бряг

Северният плаж на Слънчев бряг е разположен в южната част на българското Черноморие. Плажът се простира на живописен залив, който има формата на полумесец, даряващ красива гледка на изток. Северният плаж на Слънчев бряг се намира в непосредствена близост до Свети Влас и Несебър. Само 40 км. делят Слънчев бряг от един от най-големите градове по южното Черноморие на България –Бургас.

Северният плаж – устройство и плажна ивица 

Плажът е охраняем и добре устроен. На разположение на посетителите са чадъри, шезлонги, множество плажни барове, атракциони и заведения за храна и напитки. Почти цялата плажна ивица е заета от чадъри и шезлонги, но все пак има малка част, която е оставена за свободно плажуване. Пясъкът е фин, златист и чист. Морската вода е топла и перфектна за лятно къпане. Рядко има водорасли в нея. Плажната ивица е охранявана от спасители, които бдят за здравето и сигурността на туристите.

Северният плаж на Слънчев бряг е перфектното място за незабравима лятна почивка. Плажната ивица ежедневно се почиства и обработва със специална техника и е чудесно място за летен отдих.

Слънчев бряг се слави като най-големия, елитен и предпочитан курорт по българското Черноморие. Курорта е предпочитана лятна дестинация както за българите, така и за чужденците, посещаващи България.

Не пропускайте да посетите северния плаж на Слънчев бряг!

Directory

Find More  

Articles

Find More  

Слънчев бряг – хиляди туристи всяко лято

Share Да открием Слънчев бряг Тръгнали сте на обиколка по плажовете на България. Искате да откриете най-добрите плажове по морето на българското Черноморие. Е, няма как да пропуснете да минете през Слънчев бряг! Все пак, това е една от най-предпочитаните дестинации по българското Черноморие. Слънчев бряг може и да не е най-живописният морски курорт в България, но определено има редица …

Continue reading  
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Hide Buttons