Община Варна

www.AvtoChastionline24.bg

Share
Share On Twitter
Share On Pinterest

Bosch – майсторите на ламбда сондата

Bosch са първият избор за ламбда сонди, защото те са ги изобретили. Техните ламбда сонди са издръжливи, работят отлично и имат оптимална съвместимост с двигателя. Работещата ламбда сонда означава, че двигателя ви работи без проблеми. Също така предоставя информация, която ви помага да сте сигурни, че имате ниски нива на замърсяване на въздуха. Повечето производители по света предпочитат да поставят ламбда сонди Bosch.

Bosch имат широка гама от ламбда сензори, които пасват на осемдесет и пет процента от всички автомобили. Те произвеждат средно около четиридесет и пет милиона устройства на година. Ламбда сондите постоянно се разработват за подобрени производителност и се обновяват за модерните технологични стандарти. Доставят ви се готови за поставяне и така пестите време и пари. Когато се поставят, трябва да се проверяват всеки път, когато автомобила ви се подлага на профилактика.

Модерните ламбда сонди помагат да се проверява дали катализатора успява да пречиства цялостно изгорелите газове. Те работят заедно с управлението на двигателя, за да се прави оптималната горивна смес, така че двигателя да работи по възможно най-мощен, ефикасен и чист начин. Ако си вземете нова ламбда сонда Bosch ще пестите от гориво, така че нищо няма да се губи. Тя ще предотврати и появата на повреди по катализатора ви. Също така, ще ви помогне да се уверите, че колата ви покрива тежките стандарти за емисии на изгорелите газове от последните години.

Колата ви ще премине тестовете за изгорели газове на годишния преглед без проблеми.

Стандартите за изгорели газове стават все по-стриктни и строги. Ламбда сондите, следователно, са от първа необходимост, за да мине колата ви през който и да е тест. Много автомобили имат поне два от тези сензори, за да се следят един-друг и да предоставят чисти емисии. Bosch са разработили планарни ламбда сензори, с цел да допринесат към по-голямата екологичност на двигателите. Планарните ламбда сонди получават работната температура за по-малко от пет секунди, за да подсигурят максимален контрол на стандартите, дори в студената фаза на двигателя, която има повече емисии. Такава е силата на Планарна ламбда сонда Bosch.

Когато купувате ламбда сонда Bosch, вие имате гаранция, че получавате оригиналното качество от компанията, изобретила тази част.

Статията е предоставена от www.AvtoChastionline24.bg

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Hide Buttons