Share
Share On Twitter
Share On Pinterest

Beaches.bg е сайт, създаден от любители на българското Черноморие. Основната цел на екипа е да изгради един пълноценен туристически портфейл за Черноморието на България. В съдържанието на beaches.bg влизат както добре познатите големи плажове, така и малки, неизвестни за всички посетители, морски брегове.

Ние сме тук, за да ви помогнем да споделите с вашата аудитория красотата на Българското Черноморие – дълго едва 378 км., неговите форма и релеф са образували много красиви черноморски места със скалисти брегове, пясъчни дюни и характерните за страната дълги и широки пясъчни ивици.

Beaches.bg е сайт на три езика, включващ над 1000 снимки от различни морски брегове в България и полезна информация за всеки един от включените плажове. Сайтът е прекрасен гид за туристи, решили да посетят българското Черноморие.

Помогнете ни да прoдължим да работим по проекта! Станете наш спонсор!

Ако сте собственик на хотел, ресторант, магазин или друг обект, разположен по българското Черноморие, свържете се с нас, за да работим ЗАЕДНО.

Срещу договорено заплащане, ние можем да направим подходящо представяне на Вашия бизнес в Нашия сайт! Имаме възможност да добавим информацията за вас в секцията на съответния плаж, до който се намирате и/или в съответната община. За нас сътрудничеството с Вас е от огромно значение! То ще ни помогне да реализираме проекта си докрай и да изградим най-пълния туристически гид за българското Черноморие! Информацията в сайта ще бъде обогатена с интересни исторически и културни факти, още много снимков материал, който ще представи по-пълно красотата на морето на България. За това са ни нужни средства, за да продължим да работим.

Или казано накратко ние получаваме средства, за да продължим работата си, а ние ви предлагаме включването на подробна информация за бизнеса Ви в нашия сайт, споменаване в социалните мрежи и нови посетители във вашия фирмен сайт.

Информацията включва следните точки:

  • Галерия със снимки – възможно е да включим въздушни снимки или видеоклип, направени от нас;
  • Подробна информация, дадена ни от Вас;
  • Адрес и контакти.

Очакваме да се свържете с нас, за да създадем заедно най-подробния гид за българското Черноморие!

Leave a Reply

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Hide Buttons