Share
Share On Twitter
Share On Pinterest

Общ преглед

Beaches.bg е сайт, създаден от любители на българското Черноморие. Основната цел на екипа е да изгради един пълноценен туристически портфейл за Черноморието на България. В съдържанието на beaches.bg влизат както добре познатите големи плажове, така и малки, неизвестни за всички посетители, морски брегове.

Ние сме тук, за да ви помогнем да споделите с вашата аудитория красотата на Българското Черноморие. Дълго едва 378 км., неговите форма и релеф са образували много красиви черноморски места със скалисти брегове, пясъчни дюни и характерните за страната дълги и широки пясъчни ивици.

Beaches.bg е сайт на три езика, включващ над 1000 снимки от различни морски брегове в България и полезна информация за всеки един от включените плажове. Сайтът е прекрасен гид за туристи, решили да посетят българското Черноморие.

Изключително важно за нас е да работим в сътрудничество с медии от цял свят, които биха ни помогнали да разпространим информацията за България, включена в сайта ни! Така че, ако четете това и имате нужда от информация за вашия медиен канал, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! Ние ще ви помогнем с полезна информация и снимки от птичи поглед!

Искане на медийна информация

Сайтът beaches.bg съдържа голямо количество информация, което ние бихме споделили с представители на медии от целия свят. Ние ще ви помогнем да създадете интересни статии с подробна информация и включени красиви снимки, направени от птичи поглед! Свържете се с нас и ние ще ви помогнем!

Ние имаме изисквания към Вас!

Изисквания:

  • Не използвайте информация и снимки от сайта beaches.bg без да сте получили изричното ни СЪГЛАСИЕ за това;
  • След като вземете информацията, нека тя да се публикува във вашата медия коректно, без грешки;
  • ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да посочите източника на информацияta и да сложите линк към него – www.beaches.bg.Така, Вие ще помогнете на нас да популяризираме нашата медия и да увеличим броя на посетителите на сайта ни!

Свържете с нашия екип! За нас ще е огромно удоволствие да Ви помогнем за изграждането на Вашата медийна информация за Българското Черноморие.

Leave a Reply

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Hide Buttons