Разкажи ни своят весел, прекрасен и незабравим спомен от българското Черноморие!

Share
Share On Twitter
Share On Pinterest

Хей, здравейте!
Ние пишем непрекъснато, опитваме се да развиваме сайтът beaches.bg с нова и интересна информация, с красив снимков материал! Ние не си мислим, че успяваме да разкрием българското Черноморие в цялата му красота и обаяние! …НО, определено опитваме! Искаме да създадем сайт, предлагащ възможност да бъдат представени красотите на българското Черноморие пред цялата онлайн общност, имаща нужда от тази информация.

Точно за това сте ни нужни вие -хората прекарали вече своята лятна ваканция в България! Хората усетили златистия ситен морски пясък, видели характерните за страната – дълги пясъчни ивици! Хората вървели по пясъчните дюни! Хората, които заставате и просто слушате българското море, опиянени от уханието на морския бриз! Хората усетили гостоприемството и сърдечността на българския народ! Това трябва да се сподели! Това трябва да е вдъхновение за човека, който би посетил България следващото лято!

Ако обичате да пишете! Ако имате своя прекрасна и незабравима история от българското Черноморие, която искате да споделите с нас и нашите читатели, ПИШЕТЕ НИ! Споделете с нас своите незабравими мигове в България! Станете писател и ни помогнете да популяризираме плажовете на България!

Няма обикновена ваканция! Няма преживяване, което не си струва да бъде разказано! Вашата история помага на нашите читатели да се подготвят по-лесно за своята лятна ваканция по българското Черноморие! Може би точно вашата история ще ги мотивира да изберат България!

За нас няма значение дали ще ни разкажете за бреговете на Дуранкулак или за прекрасния морски залив на Силистар! Може да ни споделите своето прекрасно преживяване от вечер в Слънчев бряг! Може дори да ни разкажете за първото море на детето ви или за прекрасната жена, с която сте се запознали в България! Може да ни разкажете за вашето любимо ядене или питие!

Чувствайте се свободни да пишете това, което ви е оставили силно положително настроение от почивката ви по българското Черноморие! Само вие можете да представите България такава, каквато е тя за вас, каквато я усещате!

Всеки разказ минава проверка от наш администратор и едва след това бива публикувана в сайта!

Пожелаваме ви много летни забавления и красиви преживявания, които да споделите с нашите читатели!

Leave a Reply

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Hide Buttons