Хотел Сирена Кранево

Хотел „Сирена“ се намира в центъра на курортно селище Кранево, на 2 км от к.к. Албена и на 7 км от к.к.Златни пясъци.Обширният плаж на Кранево със златист фин пясък и морето се намират на 900 м от хотела.

Sirena Hotel - Kranevo

Share
Share On Twitter
Share On Pinterest

Хотел „Сирена“ се намира в центъра на курортно селище Кранево, на 2 км. от к.к. Албена и на 7 км. от к.к.Златни пясъци. Обширният плаж на Кранево със златист фин пясък и морето се намират  на 900 м. от хотела.

Непосредствено до хотел ”Сирена” се намират автобусна спирка, аптека, хранителен магазин и банка, а също и търговската улица на Кранево с множество ресторанти, пицарии и магазини.

Спокойствието и уюта на гостите на хотел „Сирена” са гарантирани от професионалното обслужване на персонала. Елегантната обстановка осигурява комфорт и приятно настроение.Хотелът предлага всички условия за пълноценен отдих и забавления.

Хотел „Сирена“ в Кранево разполага с фоайе с рецепция и сейф, ресторант с 80 места, кафе-бар, паркинг, открит басейн, 22 стаи и 7 апартамента. Стаите са със източно,западно и северно изложение.

Хотелът предлага рум сървис.

Wi fi има в общите помещения и в част от стаите.

Привлекателно място за гостите на хотел „Сирена” e слънчевият и чист басейн. Шумът на падаща вода от детския към основния басейн създава усещане за свежест и прохлада. Зеленината и цветната градина около него, както и предлаганите напитки и коктейли от бара създават приятно настроение и комфорт на туристите.

За най-малките са предвидени детски люлки и водна пързалка.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Hide Buttons