Плажовете Липите и Силистар са определени катo едни от най-добрите плажове в Европа

Български плажове присъстват в класация за ТОП 10 на най-добрите плажове в Европа

Share
Share On Twitter
Share On Pinterest

Когато един от най-големите издатели на туристически справочници включи България и нейните плажове в своя класация, ние не можем да не споменем това!

България е моята любима държава и не си мислете, че не съм ходила никога и никъде в чужбина!

Малка и красива, нашата държава е перфектна дестинация за почивка както през зимата, така и през лятото! Замисляли ли сте се понякога – на каква малка площ се простира нашата България, а всъщност имаме няколко планини, равнини, четири сезона и повярвайте ПОВЕЧЕ ОТ 80 КРАСИВИ ПЛАЖА! Красиви плажа, на които всеки критик може да открие любимо място за себе си.

Скоро аз определих своята топ 10 класация – на моите любими плажове! Тогава писах, че не мога да ги степенувам от най-любим към по-малко любим, но мога да споделя любимите си места с вас и да се опитам ПОНЕ МАЛКО ДА ВИ ВДЪХНОВЯ да ги посетите и САМО ДА СЕ НАДЯВАМ, че ще ви харесат, че ще вдъхновят и вас, че ще ви накарат да се усмихнете, да релаксирате и НАЙ-ВАЖНОТО ДА ОБИЧАТЕ БЪЛГАРИЯ. Винаги можем да оплюваме, винаги  можем да сме недоволни, това всеки го може! НООО, МОЛЯ ВИ, БЪДЕТЕ РАЗЛИЧНИ, ОБИЧАЙТЕ РОДИНАТА СИ, ОБИЧАЙТЕ ВСЯКО НЕЙНО КЪТЧЕ, ТЪРСЕТЕ НОВИ ЛЮБИМИ МЕСТА И ПОКАЗВАЙТЕ НА ВАШИТЕ БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НЕВЕРОЯТНА СТРАНА!

В моята класация, аз включих плаж Силистар. Прекрасен плаж! Все още див, красив, чист…

Моля ви пазете Силистар! Нека никога не бъде заобиколен от бетонни постройки, защото това е едно от ценните места по българското черноморие. Тези незастроените, които съчетават море, дълга и широка пясъчна ивица, засипана със златист пясък, река и много зеленина наоколо! Благодарим на Силистар, че го има и му пожелаваме да не се променя!

silistar-beach-12.

Плаж Силистар/ Silistar beach

GOPR2194

Плаж Силистар/ Silistar beach

А плаж Липите! Той е в списъка „За снимки през лято 2016”. Само знам, че имам големи очаквания към това място. Чувала съм, че е особено красиво и си заслужва всеки българин да го посети. Когато го снимаме, ще ви разкажа нещичко за това местенце през моя поглед. Поглед на човек, който определено цени дивото, натуралното, слънцето, морето, пясъка, морската вода, небето и ХОРСКИТЕ УСМИВКИ!

Благодарим на http://www.roughguides.com/ , че постави тези два плажа на шеста (6) позиция в своята класация и написа за тях следното: „На север от границата на България с Турция са едни от най-слабо развитите български плажове. Започнете своята почивка от малкото село Синеморец и продължете на юг, към златисто-пясъчни плажове, заобиколни от защитен природен резерват и борови гори.” В сайта съветват хората да си подготвят храна за пикник, защото на плаж Силистар и Липите няма да намерят бар, в който да хапнат или пийнат нещо, нооо мисля, че на Силистар вече има местенце, на което можете да похапнете 🙂

С МНОГО ОБИЧ и нестихващ ентусиазъм от прекрасното априлско време и усета за идващия летен сезон!

Искрено ваша Криси,

От beaches.bg

Линк към статията: http://www.roughguides.com/article/best-beach-holidays-in-europe/

Leave a Reply

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Hide Buttons