Черноморски романс

Оставете отпечатък от любов върху пясъка...

Share
Share On Twitter
Share On Pinterest

Много често живеем в заблуда, сякаш унесени от градския шум, от непрекъснатия стремеж към незначими неща. Точно в тези моменти забравяме какво в действителност искаме, за какво живеем и какво търсим на тази земя!

Всъщност всеки от нас се бори за любов – любов от близки, любов от приятели, любов от любимия човек!

И като се замисля, има ли по-приятно място да изживеем незабравими любовни трепети от ЧЕРНОМОРСКИЯ БРЯГ! Нали така!

beaches.bg - Плаж Робинзон, Свети Влас, България

beaches.bg – Плаж Робинзон, Свети Влас, България

Като корабокрушенци, забравили за целия свят, на един пуст черноморски бряг… Само тя, той, морето и слънцето! Морето шепне в ушите им, докато вълните галят морския бряг! Слънцето нежно изпраща сияние от светлина! Сияние, което изпъстря зелените дървета, златистия пясък и морската вода и ги превръща в танц за сетивата – ТАНЦ НА ЛЮБОВТА!

beaches.bg - Варвара, България

beaches.bg – Varvara beach, Плаж Варвара, България

Сигурно има редица други начини да изживеете няколко дни с любимия ви човек, но това е доста добър вариант да запечатате прекрасни любовни спомени във вашето съзнание! Далеч от шума на града, от забързаното ежедневие, да се потопите в един Черноморски романс, който да запомните завинаги!

Представете си как всяка сутрин наблюдавате изгрева на слънцето! Слънцето, което се издига с танцова стъпка над морето, за да погали сърцата ви, за да усмихне лицата ви, за да възвести на света вашата любов. Предайте се на морския бриз, усетете пърхащите пеперуди в душата си, освободете емоциите си, бъдете себе си – естествени и непренудени, готови за нов живот! Живот с любовта! Тогава ще усетите колко е хубаво да бягате с любимия човек по черноморския бряг, да оставяте любовни стъпки в пясъка, а морската вода, нежно да разхлажда телата ви!

И така до вечерта, когато залезът отново ще обагри небето над хълмовете с чудни цветове и ще зарисува по небето сърца, цветя, усмивки и щастие!

Съхранете екстаза от тези незабравими моменти, в които ви е докоснала любовта! Пазете ги като таен елексир, от който да отпивате цял живот, за да пазите щастието в сърцето си!

Не забравяйте да прекарате няколко любовни дни по българското Черноморие и да запечатате прекрасни спомени!

Сега мисля да ви споделя няколко доста романтични, според мен, плажа!

  1. Номер едно аз давам на плаж Крапец – Това не е никак случайно! За мен Крапец е олицетворение на най-романтичното място по цялото българско Черноморие. Разгледайте го и не пропускайте да го посетите ако сте наблизо!
  2. Номер две е за плаж Иракли, ноооо в частта след река Вая. Там, където няма много хора, чадъри и е възможно да се усамотите. Не случайно плаж Иракли попада в топ 10 плажове в Бълария.
  3. Плаж Лозенец – от едната страна на плажа има място, което е малко по-пусто, има скали и е подходящо за гмуркане. Слагам снимка, за да разберете за къде говоря 🙂
    beaches.bg - Lozenets, Лозенец, България

    beaches.bg – Lozenets beach, Плаж Лозенец, България

  4. Плаж Силистар – Силистар няма как да не попадне в тази класация! Толкова на юг, толкова далечен, див и красив! Ако го посетите в началото или в края на сезона, определено ще намерите място, на което да прекарате един слънчев и романтичен ден!
  5. Плаж при къмпинг Веселие – Любимо място, близо до моя дом. Морската вода е кристално чиста, дъното се вижда, както и малките рибки и рачета, които обикалят камъните наоколо.

Ние от beaches.bg се надяваме да прекарате своето незабравимо лято, изпълнено с много положителни емоции и слънчеви дни! Желаем ви любов и щастие!

Leave a Reply

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Hide Buttons